Selecteer een pagina

Klantervaringen

Inge
Dag Mara,
Ik ben helemaal onder de indruk van je consult.Voor mij zijn nu een aantal dingen te plaatsen en daar kan ik zeer zeker iets mee!
ik zal je nog zeer zeker eens om raad vragen!!
Bedankt en lieve groetjes

Chris
Beste Mara
Ik ben net bij je geweest. Ik mag wel zeggen verbluffend,maar dan ook echt verbluffend.Het hele verhaal was te plaatsen.Mijn dank en ik zal je zeker nog eens bezoeken.

Daisy
Lieve Mara
Heel erg bedankt voor je consult! Ik kreeg heb er nog kippevel van. Het was een hele mooi en rakend consult. Het heeft me zeker rust gegeven en een paar goed handvaten hoe nu verder te gaan op mijn levenspad! De inzichten geven mij een goed gevoel en vooral het gevoel dat alles waar ik mee bezig ben goed is en voor een mooie toekomst gaat zorgen!
Nogmaals heel erg bedankt!

Mira
Beste Mara,
Op het moment dat ik door de bomen het bos niet meer zag ‘ontmoette’ ik jou.
Jouw consult geeft mij vertrouwen in de toekomst!
Bedankt daarvoor!

 

Bas
Lieve Mara
Ik wil je even bedanken voor al die motiverende lieve woorden, altijd even dat extra zetje waar nodig! Fijn dat jij er bent, ik bel je zeer snel weer!
Veel liefs

Yvonne
Hai Mara,
Ik had geen specifieke vraag en was benieuwd welk bericht ik van jou zou ontvangen. En…dat kwam supersnel! Heel mooi en duidelijk. En oh zo leuk. Ik vind het fantastisch van je dat je op deze manier berichten met behulp van jouw Begeleiders voor een ieder die dat graag wil ontvangen.
Liefdevolle groetjes!

Patricia
Lieve Mara,
ik weet wie ik bel als ik het zelf even niet meer weet, met jouw visie en lieve woorden weet je altijd de juiste plek te raken, heldere woorden waar ik mee verder kan! Woorden die op het juiste moment een handvat zijn om weer verder te kunnen.

Sonja
Beste Mara
Nogmaals dank voor het fijne gesprek. Zeker verhelderend voor mij. Ik zal niet meer twijfelen, en ga zeker iets met jouw adviezen doen. Hoop je gauw weer te spreken.
Liefs,Sonja

Irma
Lieve Mara,
Wat is dit toch speciaal om mogen mee te maken. Wat ben jij een mooi mens dat je anderen op jouw manier bij de hand pakt en een stukje mee begeleid op onze levensweg.
liefs irma

Alex
Hoi Mara
Hartstikke bedankt voor je consult, je slaat de spijker op zijn kop!
Groetjes, Alex

Maurice
hallo Mara hartstikke bedankt voor je consult.
ik heb er veel aan gehad en ben er hartstikke blij mee
ik kon me er allemaal erg in vinden en ben ook een beetje tot rust door jouw woorden dus bedankt daarvoor

vriendelijke groeten maurice

Vera
Hoi Mara
Ik wil je nog even bedanken voor het consult. Wat je gezegd hebt is heel herkenbaar voor me, echt heel bijzonder!
Groetjes, Vera

Pauline vd Broek
Hoi Mara,
Ik heb het consult zo ervaren bij je: het was alsof ik verdwaald was in het bos en nu weer op een prachtig pad gezet ben, het pad dat bij me hoort. Ik ben er ontzettend blij mee en het is een grote schat die je me aangereikt hebt.
Heel erg bedankt dus, ook veel dank aan het Medium onder wiens begeleiding je staat en veel dank aan je Begeleiders van Gene Zijde!!

Michael & Susanne
Beste Mara
We zijn erg blij met de berichten die aan ons door mocht geven.
Het is heel erg herkenbaar voor ons,ongelofelijk gewoon.
Het is erg fijn een keer een duidelijk overzicht te krijgen van je leven en over hoe je in het leven staat, omdat je er zelf middenin zit en het natuurlijk moeilijk is zelf het geheel te overzien.
Het heeft mij in ieder geval weer meer zelfvertrouwen gegeven
over waar ik mee bezig ben in mijn leven, en een bevestiging dat ik op
de juiste weg zit.
Namens ons beide heel erg bedankt.

Michael & Susanne

Heleen
Lieve Mara,
Nog bedankt voor het consult. Treffend hoe je alles vertelde. Ik herken er heel veel in en toch geeft het ook weer nieuwe inzichten, misschien omdat het nu allemaal eens door iemand anders verteld werd, iemand die mij niet kent. Wel zal ik de aantekeningen die ik gemaakt heb tijdens ons gesprek regelmatig moeten lezen, want ook al wil ik wel aan een heleboel dingen werken, soms verwatert dat ook weer. In ieder geval heel erg bedankt en ik heb er zeker wat aan. Ik hoop dat je door gaat hiermee, want het is voor mij al de tweede keer dat je wat doorgeeft en beide keren vind ik het zo goed!
Groetjes, Heleen

Grace
Lieve Mara
Zoals al mijn voorgangsters was ik zéér onder de indruk over hetgeen ik te horen kreeg.Het geeft precies weer hoe ik me voel onder bepaalde omstandigheden. Ik zal deze er geregeld aan terug denken met de bevestiging dat ik het wel allemaal aankan en nergens bang voor hoeft te zijn!!!!
Dankjewel!

Grace

Mirjam
Lieve Mara,
Hartstikke bedankt voor je consult. Het geeft mij heel veel vertrouwen voor de toekomst. Hier kan ik echt mee verder. Ik heb nu een stuk zekerheid en bevestiging gegeven voor wat ik allemaal van plan ben.
Eén tip wil ik je graag geven: ga hier meer mee doen!
Dit is echt goed….

Munay, Mirjam

Johtine
Hallo Mara
Het consult van jou is voor mij een bevestiging van hoe ik me voel en wat ik hier aan moet gaan doen heel duidelijk gaan worden. Het is voor mij dan ook iets wat ik aan de mensen om mij heen kan vertellen (ik heb het gevoel dat zij mij nu meer geloven) soms had ik het gevoel van stel je niet zo aan en ga verder met je leven. Nu weet ik dat ik er hard aan moet gaan werken om me weer lekker in mijn vel te voelen en heb daar nu ook de energie voor.
Ik wil je daar voor bedanken.

Liefs Johtine

Lex
Hoi Mara,
Door jouw consult is alles voor mij nu veel duidelijker geworden. Het heeft mij geholpen de situatie vanuit een ander perspectief te zien. Hierdoor lukt het mij nu ook om op een positieve wijze naar mijn relatie te kijken en ben ik in gaan zien dat het nog niet is afgelopen. Ook heb ik hierdoor meer begrip gekregen voor mijn partner, wat ruimte biedt die zij nodig heeft. Bedankt ook voor de bemoedigende woorden. Jouw woorden hebben mij vertrouwen en rust gegeven.
Ontzettend bedankt hiervoor,

groeten van Lex

Marieke
Hoi Mara
Langs deze weg wil ik je heel erg bedanken voor jouw hulp in deze voor mij moeilijke tijden. Ik heb heel veel gehad aan je inzichten en heb eindelijk weer een beetje rust gevonden. Dank zij jou zie ik de toekomst een stuk zonniger tegemoet.
Nogmaals dank.

liefs, Marieke