In 12 weken de geheimen van het Lenormand kaartleggen ontrafelt.

Voor Coaches & Therapeuten

Wil jij meer diepgang brengen in de sessie met jouw cliënten?

Inzichten verkrijgen met een nieuwe tool.

Spiritueel cliënten helpen met beide voeten op de grond.

Meer afwisseling in de sessies met je cliënten.

Speciaal voor jou heb ik het Online Programma “Leer kaartleggen met Lenordmand kaarten” gemaakt.

Samen gaan we 12 weken aan de slag…

Elke week ontvang je een videoles in je inbox. We beginnen bij de basisbeginselen van het kaartleggen met Lenormand kaarten. Alle 36 kaarten neem ik uitgebreid met je door. Ik leer je hoe je verschillende leggingen kunt doen. Je ontvangt een volledig Lenormand kaartenset. Je krijgt voor altijd toegang tot het lesmateriaal. Tevens krijg je toegang tot een Facebook Community, waar ik elke week live vragen zal beantwoorden en waar je in contact komt met mede cursisten.

Wat levert dit online programma jou op ?

  • Je kunt de vertaalslag maken van iemands innerlijk.
  • Je komt meer in contact met je eigen intuïtie en je zelfvertrouwen zal groeien, naarmate je meer ziet en voelt dat je mensen helpt.
  • Je kunt je cliënt daarmee in beweging laten komen door de inzichten die worden verkregen.
  • Je kunt snel en duidelijk een antwoord geven op vraagstukken van je cliënt.
  • Je kunt je cliënt precies dat gene geven wat hij of zij op dat moment nodig heeft.
  • Je bent in staat een overzicht te geven van het verleden, heden en toekomst.

Ik wil dit samen met jou gaan leren!

Hi, ik zal mezelf even voorstellen…

Mijn naam is Mara en woon in Noord Holland. Al jaren geef ik consulten met behulp van Lenormand kaarten. Mijn missie is mensen te laten zien dat je ook spiritueel kunt zijn met je beide voeten op de grond. Dat je geen gave nodig hebt om met Lenormand kaarten te werken en dat je daar mensen echt goed mee kunt helpen. Ik heb in de afgelopen jaren al heel veel mensen mogen helpen op velerlei gebied. En heb daardoor veel ervaring opgedaan. Mijn werkwijze is nuchter en straight to the point, respect staat bij mij hoog in het vaandel.

Maar hoe ben ik hier gekomen ? Lang geleden werd mijn interesse gewekt in het leggen van kaarten. In eerste instantie liet ik ze leggen, na wat angsten te hebben overwonnen. Want ja, spannend is het wel. Na veel lezen en onderzoek doen, kwam ik niet verder, maar ik wilde zo graag meer, dus ben ik lessen gaan volgen. Na een jaar had ik een mooie basis, maar nog altijd miste ik iets. Daarom heb ik zelf maar een boek geschreven met alle mogelijke combinaties en diverse leggingen. Ik ben toen begonnen met het geven van consulten met de Lenormand kaarten en dat doe ik vandaag de dag nog steeds. In eerste instantie werkte ik nog onder mijn tweede naam Xandra, maar gaandeweg voelde het toch beter om mijn roepnaam te gaan gebruiken.

Het mooiste gevoel is als je feedback krijgt dat het verhaal klopt. Dat je mensen raakt, en de puzzelstukjes op zijn plaats vallen. Men opeens het grotere geheel gaat zien en daardoor stappen gaat zetten, stappen die ze eerst niet voor mogelijk hielden, dat gevoel is echt prachtig.

Internet geeft je toegang tot werkelijk alles. Dit heeft mij ertoe gedreven een online cursus kaartleggen te maken. Een cursus die je in je eigen tijd en tempo kunt volgen. Waar ik toen de behoefte aan had, kan ik nu aan jou aanbieden.
Hoe geweldig is dat ?

Liefs,
– Mara Smit

Waar bestaat het Online Programma uit:

12 Modules bestaande uit video ’ s en oefeningen

Module 1: Uitleg kaart 1 t/m 6

Module 2: Uitleg kaart 7 t/m 12

Module 3: Uitleg kaart 13 t/m 18

Module 4: Uitleg kaart 19 t/m 24

Module 5: Uitleg kaart 25 t/m 30

Module 6: Uitleg kaart 31 t/m 36

Module 7: De basisbeginselen van een kaartleggen met Lenormand kaarten.

Module 8: Legging van 3

Module 9: Legging van 9

Module 10: Legging van 13

Module 11: Legging van de 36, Deel 1

Module 12: Legging van 36, Deel 2

BONUS

Lenormand Werkboek

Je ontvangt bij het online programma gratis het werkboek “Leer Kaartleggen met Lenormand”, waarin alle mogelijke kaartleg combinaties worden beschreven. Ook worden er een aantal legging uitgelegd. Je kunt dit goed als naslagwerk en als aanvulling op het online programma gebruiken.

Jouw investering…

Online Programma

Leer Kaartleggen met Lenormand kaarten

€ 497,-

excl. BTW

Ik wil dit samen met jou gaan leren!